Juustoportin logo.

Juustoportti Oy

vastuullisuus, vegetuotteet, elintarvike, Hyvin, ruoka, perheyritys, meijeri, vapaan lehmän tuotteet, leipäjuusto, sokeroimaton, kahvila, näyttöjuustola, ruokatehdas

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta lähes 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi.

Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa.

Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana.

Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

Over 50 Years of Finnish Cheese History.

Juustoportti is a family business that celebrated its 50th anniversary a couple of years ago. Its history began with a black Friesian heifer called Isabella. It was the first cow of its breed in South Ostrobothnia and bought to the Keski-Kasari farm in Jalasjärvi in 1966. Isabelle produced considerably larger amounts of milk that the local dairy farmers were used to. Further, the quality of its milk was better suited for cheese making. Isabelle’s story is part of Juustoportti’s history – that’s where it all started.
In fifty years, Juustoportti has grown from a small cheese farm to an enterprise with over 200 employees. In addition to dairy and cheese-making, Juustoportti has café-restaurants in Jalasjärvi, Mäntsälä, Kärsämäki, Ylöjärvi and Kuopio as well as the food production company Kasvis Galleria in Kuopio.

Yritys harjoittaa vientiä

Yhteystiedot

Meijeritie 3, 61600 Jalasjärvi

info@juustoportti.fi / tilaukset@juustoportti.fi

Y-tunnus 2065563-7

Kartta