Mikä on InvestKurikka?

Tietoa InvestKurikka-palvelusta

InvestKurikka on yrityspalvelu, joka nostaa esille kurikkalaiset yhteistyökumppanit, alihankkijat, tontit ja toimitilat Kurikan alueelta. Nyt tuodaan yhteen toimijat, tekijät ja etsijät. Palvelun tarjoaa Kurikan kaupunki.

Jos haluat lisätä yrityksesti, toimitilasi tai yritystonttisi sivustolle tai kuulla lisää sivustosta ja sen toiminnasta, ota yhteyttä!

Verkostoidu muiden yritysten kanssa

InvestKurikka-sivuston tavoitteena on antaa koko Suomelle mahdollisuus löytää kurikkalaiset oman alansa huippuyritykset.  Sivuston kautta halutaan myös edistää yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Mahdollinen sijoittaja, alihankkijaa etsivä pääurakoitsija tai muu toimija voi löytää sivustolta itselleen sopivan yrityksen tehokkaiden hakutyökalujen avulla. Kiinnostavan yrityksen löydettyään käyttäjä voi ottaa yritykseen yhteyttä sivustolta löytyvien yhteystietojen kautta tai siirtyä hakemaan lisätietoa yrityksen internetsivuilta.

Sijoitu Kurikkaan, yrittäjyyden kotikaupunkiin

InvestKurikka sisältää myös toimitilahaun, josta tulevat ja nykyiset yrittäjät voivat etsiä myytävänä ja vuokrattavana olevia yritystoimitiloja ja -tontteja. Palvelusta löytyvät sekä yksityisten toimijoiden että kaupungin omistamat vapaat yritystontit ja toimitilat.

 

Jos haluat lisätä yrityksesti, toimitilasi tai yritystonttisi sivustolle tai kuulla lisää sivustosta ja sen toiminnasta, ota yhteyttä!