grafimedia

GRAFIMEDIA

ATK-korjaus ja huolto, kirjalliset korjausarviot vakuutusyhtiöille, käyttöjärjestelmän asennukset, ohjelmistojen asennukset, tiedostojen palautus, tiedostojen tuhoamispalvelu, tietokone ja ohjelmistotuki, virusten ja haittaohjelmien poisto, digikameran käytön opastus, noutopalvelu, graafisen alan palvelut, graafiset suunnittelupalvelut, taittotyöt, logot

GRAFIMEDIA tarjoaa asiakaslähtöistä tietokoneen huoltopalvelua sekä selkokielistä tietokoneen käyttöopastusta. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset graafisen alan suunnittelutyöt.

Tietoteknisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa monipuolinen ATK-korjaus ja huolto, kirjalliset korjausarviot vakuutusyhtiöille, käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen asennukset, pölynpoistot, tietokoneen päivitykset, tiedostojen siirto, varmuuskopiointi ja palautus, tietokoneiden myynti, WLAN-asennukset, tietokoneen sekä tiedostojen tuhoamispalvelu sekä tukipalvelut tietokoneisiin, ohjelmistoihin, viruksiin ja haittaohjelmiin, digibokseihin ja -televisioihin sekä digikameroihin liittyen.

Graafisen alan palveluitamme ovat muun muassa kuvan käsittely, erilaiset kuvaukset, kuvien skannaus ja siirto CD:lle sekä vanhojen valokuvien korjaus.

Suunnittelupalveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset taittotyöt (esitteet, julisteet, kirjan kannet, kirjekuoret ja lomakkeet, kirje- ja laskupohjat, kutsukortit, käyntikortit, lahjakortit ja postikortit) sekä logojen, tunnusten, pakkausten, tarrojen, tuote-etikettien ja yritysilmeen suunnittelu.

 

Yhteystiedot

Rannikontie 26 61290 TAIVALMAA

grafimedia@netikka.fi

Y-tunnus 1429492-7

Kartta