grafimedia

GRAFIMEDIA

kirjalliset korjausarviot vakuutusyhtiöille, taittotyöt, käyttöjärjestelmän asennukset, logot, ohjelmistojen asennukset, tiedostojen palautus, tiedostojen tuhoamispalvelu, tietokone ja ohjelmistotuki, virusten ja haittaohjelmien poisto, digikameran käytön opastus, noutopalvelu, graafisen alan palvelut, ATK-korjaus ja huolto, graafiset suunnittelupalvelut

GRAFIMEDIA tarjoaa asiakaslähtöistä tietokoneen huoltopalvelua sekä selkokielistä tietokoneen käyttöopastusta. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset graafisen alan suunnittelutyöt.

Tietoteknisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa monipuolinen ATK-korjaus ja huolto, kirjalliset korjausarviot vakuutusyhtiöille, käyttöjärjestelmän ja ohjelmistojen asennukset, pölynpoistot, tietokoneen päivitykset, tiedostojen siirto, varmuuskopiointi ja palautus, tietokoneiden myynti, WLAN-asennukset, tietokoneen sekä tiedostojen tuhoamispalvelu sekä tukipalvelut tietokoneisiin, ohjelmistoihin, viruksiin ja haittaohjelmiin, digibokseihin ja -televisioihin sekä digikameroihin liittyen.

Graafisen alan palveluitamme ovat muun muassa kuvan käsittely, erilaiset kuvaukset, kuvien skannaus ja siirto CD:lle sekä vanhojen valokuvien korjaus.

Suunnittelupalveluihimme kuuluvat esimerkiksi erilaiset taittotyöt (esitteet, julisteet, kirjan kannet, kirjekuoret ja lomakkeet, kirje- ja laskupohjat, kutsukortit, käyntikortit, lahjakortit ja postikortit) sekä logojen, tunnusten, pakkausten, tarrojen, tuote-etikettien ja yritysilmeen suunnittelu.

 

Yhteystiedot

Rannikontie 26 61290 TAIVALMAA

grafimedia@netikka.fi

Y-tunnus 1429492-7

Kartta