smfimac-logo

SM Fimac Oy Ltd

ompelukoneet, teollisuusompelukoneet, brodeerauskoneet, brodeeraustarvikkeet, saumauskoneet, peitetikkikoneet, silityslaitteet, höyryharjat, hörynkehittimet, höyrytunnelit, tekstiilitulostimet, lämpöprässit, käsileikkurit, pystyteräleikkurit, vannesahat, ompelukoneen neulat, sakset, käytetyt ompelukoneet

SM FIMAC OY LTD on ompelevan alan koneita, laitteita, varaosia ja tarvikkeita maahan tuova yritys. Olemme toimittaneet koneet, laitteet, tarvikkeet, varaosat ja huoltopalvelua ammattitaidolla 25 vuoden ajan.

Asiakkaanamme ovat ompelevan alan, brodeeraus, silkkipaino ja pesula-alan yritykset, koulut, teatterit sekä muut alan toimijat ja harrastajat.

Toimipisteemme sijaitsevat Kurikassa ja Tuusulassa. Kurikan toimipisteessämme asennetaan uusia koneita ja laitteita sekä huolletaan ja korjataan käytettyjä koneita.  Tuusulan toimipisteestämme sijaitsevat puolestaan varaosat, tarvikkeet ja huolto. Huoltoa ja korjaustoimintaa suoritamme koko Suomen alueella

Yritys harjoittaa vientiä

Yritys harjoittaa tuontia

Yhteystiedot

Fiinankatu 3, 61300 Kurikka

smfimac@smfimac.fi

Y-tunnus 0969623-5

Yhteystiedot

Kalliotie 2, 04360 Tuusula

Kartta

InvestKurikka

KURIKASSA ONNISTUU

Yrittämisen ja yhdessä tekemisen perinteet elävät Kurikassa vahvana. Päätoimialoja ovat metalli- ja huonekaluteollisuus sekä maatalous, mutta meiltä löydät tekijät niin elintarvike-teollisuuteen kuin käsitöihin.

Yli kaksituhatta yritystä osoittaa, että Kurikka on oivallista yrittäjän maaperää.