Maiserin logo.

Maiseri Oy

messut, tapahtumat, yritystilaisuus, rakentaminen, erikoiskalusteet, kalustevuokraus, showroom, ravintolakalusteet, mainonta, markkinointi, graafinen tuotanto, teippaus, tarratekstit, kuvatulosteet, banderollit, mittatilaus, matto, näyttelyt, messutarvike, messukalusteet

Maiseri Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista messurakentajista. Yrityksen toimialaan kuuluvat messujen ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus Suomessa ja ulkomailla sekä showroomit, ravintolakalusteet, erikoiskalusteet ja graafinen tuotanto.

Etelä-Pohjanmaalla toimiva perheyritys on perustettu vuonna 1992, ja se työllistää tällä hetkellä 14 vakituista sekä kausiluontoisesti yli 30 henkilöä.

Exhibition stands and events in Finland and Europe. Showrooms and special furnishing to restaurants and other public places. Graphic production. Maiseri is one of the biggest exhibition constructors in Finland.

Yritys harjoittaa vientiä

Yritys harjoittaa tuontia

Yhteystiedot

Kalustekatu 7, 61300 Kurikka

Postiosoite: PL 123, 61301 Kurikka

maiseri@maiseri.fi

Y-tunnus 0895125-7

Kartta

InvestKurikka

KURIKASSA ONNISTUU

Yrittämisen ja yhdessä tekemisen perinteet elävät Kurikassa vahvana. Päätoimialoja ovat metalli- ja huonekaluteollisuus sekä maatalous, mutta meiltä löydät tekijät niin elintarvike-teollisuuteen kuin käsitöihin.

Yli kaksituhatta yritystä osoittaa, että Kurikka on oivallista yrittäjän maaperää.