Toimitila, Teollisuustila

Yhteislaiduntie 5, Kurikka

n. 3000 m²

Esittely

Paulaharjun teollisuusalue on Kurikan keskustaajaman välittömässä läheisyydessä teollisuuskiinteistö, joka on aiemmin toiminut menestyksekkäästi puusepän verstana. Sijaitsee strategisesti erinomaisella paikalla, tämä kiinteistö tarjoaa loistavat puitteet monenlaiseen yritystoimintaan.

Rakennusten kokonaispinta-ala on noin 3000 m², jakaantuen monipuolisesti useampaan käyttötarkoitukseen soveltuvaan osaan. Rakennus on betonielementtirakennetta, mikä takaa kestävyyden ja monipuoliset käyttömahdollisuudet.

Uusin osa kiinteistöstä, pinta-alaltaan 861 m² ja rakennettu vuonna 2006, on sisäkorkeudeltaan noin 4 metriä. Tämä osa on tällä hetkellä vuokrattu eteenpäin.

Kiinteistön matalampi osio on pinta-alaltaan on 847 m². Tämän osan korkeus on korkeimmillaan 3,5 metriä jareunoilta 2,8 metriä.

Kiinteistöön kuuluu lisäksi 100 m²:n kylmä peltihalli, joka soveltuu esimerkiksi varastotilaksi.

Kiinteistöllä on asfalttipiha, joka tarjoaa pysäköintitilaa ja mahdollistaa helpon kulun niin henkilökunnalle kuin kuljetusajoneuvoillekin. Tämä lisää kiinteistön logistista tehokkuutta ja monipuolistaa sen käyttömahdollisuuksia.

Lämmitys on hoidettu kaukolämmöllä, ja lisäksi on mahdollista tuottaa öljypolttimella lisälämpöä erityistarpeisiin, kuten maalamon käyttöön. Tämä joustava lämmitysratkaisu varmistaa tilojen monipuolisen ja tehokkaan käytön.

Kiinteistössä on valmiita varastohyllyjä, jotka tekevät tilojen käyttöönotosta vaivatonta ja tehokasta. Lisäksi kauppaan voidaan sisällyttää tiloista löytyvät koneet ja laitteet, kuten kaasutrukki ja sähkötrukki, jotka tarjoavat uudelle omistajalle merkittävää lisäarvoa ja käyttövalmiutta.

Tämä teollisuuskiinteistö on erinomainen tilaisuus yrityksille, jotka etsivät tilaa laajentumiselle tai uuden liiketoiminnan perustamiselle. Riippumatta tarpeistasi, tämä kiinteistö tarjoaa monipuoliset puitteet yrityksesi kasvulle ja kehitykselle.

Lisätietoja

Juhani Mäkynen

Kurikan Puusepät Oy

puusepat@kurikanpuusepat.fi

Uusimmat toimitilat ja tontit