Liiketila

Piisitie 1, Kurikka

1330 m²

150 000

Esittely

Asiallisessa kunnossa ja hyvällä liikepaikalla sijaitseva liiketila Kurikan keskustasta!

Tästä liikerakennuksesta löytyy asiallista myymälätilaa peräti 950 m². Myymälätila on mahdollista jakaa puoliksi, jolloin molemmille puolille jää noin reilu 400 m² liiketilaa, joissa, joissa molemmissa omat sosiaali- ja wc-tilat. Kokonaisuudessaan lämmintä liiketilaa löytyy 1399 m². Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja ilmanvaihto toimii koneellisesti.

Rakennuksen päädyssä on pieni toimistotila, joka on tällä hetkellä vuokrattuna automyyntiliikkeelle. Puolet isosta myymälätilasta on vuokrattuna maali- ja sisustustarvikemyymälälle. Jälkimmäisen vuokratun myymälän sosiaalitilat on remontoitu vuonna 2008.

Tämä liikekiinteistö on alunperin suunniteltu autoliikkeen toimitiloiksi. Vuonna 1995 rakennus on peruskorjattu ja muutettu myymäläkäyttöön. Rakennuksessa on hyvin varastotiloja sekä useampi sisäänkäynti suurilla ovilla niin, että tavaran tai ajoneuvojen tuonti sisään on yksinkertaista. Tilat ovat todella siistissä kunnossa, eikä rakennukseen ole lähivuosille tiedossa remonttitarpeita. Huonekorkeus liiketiloissa on 3,5 m – 3,9 m.

Oma tontti, jonka pinta-ala 3992 m². Tontilta löytyy runsaasti pysäköintitilaa etupihan puolelta ja piha-alueet on asfaltoitu. Sijainti on todella keskeisellä paikalla ja julkisivutilaa on hyvin Kurikantien suuntaan. Paikalle on helppo löytää ja keskustaan tulee lyhyt matka.

Kiinnostuitko? – Ota yhteyttä ja tiedustele tarkemmin! Linkki kohteen myyntisivulle: www.kiinteistomaailma.fi/1364895

Lisätietoja

Joonas Niskala

Kiinteistömaailma

joonas.niskala@kiinteistomaailma.fi

Uusimmat toimitilat ja tontit